Projecten

No Ordinary Words

Dit is een onvolmaakt boek, maar de imperfecties maken het echt. Samen met 32 andere, vrouwen deel ik een moment uit mijn leven, in de hoop je te laten zien dat we verbonden zijn, dat we kunnen opstaan als we gevallen zijn, dat we een overvloed aan wijsheid hebben die de wereld helpt veranderen. De eerlijkheid waarmee we dit boek hebben geschreven is niet altijd gemakkelijk geweest, toch hopen we dat je onze persoonlijke overwinningen je inspireren. De opbrengsten van dit boek gaan naar twee goede doelen. Je bestelt het boek hier.

boek no ordinary words

Verboden meisje

Het Verboden Meisje

“Gister heb ik alles laten vallen.
Vandaag…
Let’s head for the mountains.”

Zo begint mijn de eerste draft van mijn eerste boek, met als werktitel Het Verboden Meisje. Het wordt een bijzonder boek dat vertelt over de weg terug naar mezelf die ik vond via steile bergwegen, vreemde bedden en rijen vol bonenstaken. Over de manier waarop ik eindelijk kon accepteren waarom ik voor mezelf koos en niet voor die ander. Wil je proeflezen? Laat het me dan even weten!


Editor

Een nieuwe stap in mijn schrijverscarrière is anderen helpen hun verhaal te doen op een manier waardoor dat wat ze willen zeggen ook echt bij de lezer aankomt. Ruimte scheppen, rommeligheden een duidelijke plek geven, de teksten weer laten stromen en toch de persoonlijkheid van de schrijver laten zijn zoals het is, is de uitdaging die ik al met succes heb mogen proberen voor Pitztop en In2dance. Wil je ook dat ik je tekst een zetje in de juiste richting geef? Neem dan contact met me op.


Daphne drinkt thee met

Daphne drinkt thee met…

Een onderdeel van mijn blog is de rubriek Daphne drinkt thee met, waarin ik anderen tijdens een lekker kopje digitale thee aan het woord laat. Met grote moed delen ze belangrijke momenten in hun leven. Ze vertellen ons hoe ze daar mee om zijn gegaan en wat voor mooie diamanten ze in die soms chaotische tijden hebben gevonden. Wil je ook wel een keer op de thee? Neem dan contact met me op.


Gastblogger

Op dit moment ben ik ook gastblogger voor drie verschillende pagina’s. Voor Zettje-mijn-leven schrijf ik met name over mijn hooggevoeligheid en hoe dat mijn leven beïnvloed, bij Volle maan kalender vind je mijn verhalen en tips voor een duurzamer leven en op Ervaar Japan deel ik mijn ervaringen tijdens de reis die ik naar Japan maakte, maar ook mijn gekte met zo een beetje alles wat Japans is.

Daphne Gastblogger

Recensies

Daphne heeft voor mij meerdere teksten geschreven over verschillende onderwerpen. Ze heeft een hele fijne schrijfstijl, haar teksten lezen lekker weg! Ze verdiept zich in het onderwerp en de doelgroep. Daarnaast is de communicatie en samenwerking met Daphne prettig. Ze denkt mee en heeft aan een aantal woorden genoeg, top!

Henriët (azoren-vakantie.nl)

Wat een warme en uitnodigende reactie schreef Daphne op onze vacature via The Present voor een tekstrecensent van onze website.
Met haar heldere en liefdevolle blik, reageert ze constructief op de opbouw van onze site in woord en beeld, doet ze concrete voorstellen voor verbeteringen en herschrijft ze teksten om de boodschap beter over te laten komen.Daphne zet haar taalvaardigheid in met groot inzicht, begrip en waardering van onze maatschappelijk ambitie. Daardoor kunnen we snel schakelen en houden we ruimte over voor wederzijdse inspiratie.
Heel erg bedankt!

Emmylou (Pitztop)

Voor een dansstuk op Spoken Word heb ik de hulp van Daphne ingeroepen. Waar bij ons als dansers de kracht ligt bij beweging, ligt die van Daphne bij bewoording: ze heeft onze verschillende teksten tot een mooi samenhangend geheel gemaakt. Ik kijk terug op een super fijne samenwerking met een voor ons team heel betekenisvol resultaat.

Ine (in2Dance)

Het is een verademing hoe jij schrijft: je geeft mensen de bevestiging dat ze niet gek zijn, niet raar, maar gewoon een andere manier vinden hoe zij het leven het fijnste kunnen leven.

Nicole

Door het op deze manier te doen, als interview, is het echt anders dan dat ikzelf zou hebben geschreven en dat komt zeker door jouw vraagstelling. Eigenlijk heb ik nu echt in de gaten hoe ik er met mijzelf voor sta. Enorm bedankt voor deze verhelderende ervaring.

Lizette

Ik werk al twee jaar met Daphne samen, zij schrijft goede, vlotte teksten. De samenwerking bevalt prima en ik kan Daphne zeker aanbevelen voor het schrijven van je teksten!

Sjaak