Contact

Ik hou van connecties maken, samenwerken en een ander helpen. Heb je een vraag of opmerking, ben je bezig met een project waarbij we samen iets bijzonders kunnen creëren? Laten we dan een theetje drinken: vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Portfolio

Waarom drink ik graag thee, wat heb ik in dit leven allemaal al uitgespookt en met welke projecten ben ik nu weer bezig? Die informatie en meer vind je allemaal in mijn portfolio, de pdf download je hier.

Recensies

Daphne heeft voor mij meerdere teksten geschreven over verschillende onderwerpen. Ze heeft een hele fijne schrijfstijl, haar teksten lezen lekker weg! Ze verdiept zich in het onderwerp en de doelgroep. Daarnaast is de communicatie en samenwerking met Daphne prettig. Ze denkt mee en heeft aan een aantal woorden genoeg, top!

Henriët (azoren-vakantie.nl)

Wat een warme en uitnodigende reactie schreef Daphne op onze vacature via The Present voor een tekstrecensent van onze website.
Met haar heldere en liefdevolle blik, reageert ze constructief op de opbouw van onze site in woord en beeld, doet ze concrete voorstellen voor verbeteringen en herschrijft ze teksten om de boodschap beter over te laten komen.Daphne zet haar taalvaardigheid in met groot inzicht, begrip en waardering van onze maatschappelijk ambitie. Daardoor kunnen we snel schakelen en houden we ruimte over voor wederzijdse inspiratie.
Heel erg bedankt!

Emmylou (Pitztop)

Voor een dansstuk op Spoken Word heb ik de hulp van Daphne ingeroepen. Waar bij ons als dansers de kracht ligt bij beweging, ligt die van Daphne bij bewoording: ze heeft onze verschillende teksten tot een mooi samenhangend geheel gemaakt. Ik kijk terug op een super fijne samenwerking met een voor ons team heel betekenisvol resultaat.

Ine (in2Dance)

Het is een verademing hoe jij schrijft: je geeft mensen de bevestiging dat ze niet gek zijn, niet raar, maar gewoon een andere manier vinden hoe zij het leven het fijnste kunnen leven.

Nicole

Door het op deze manier te doen, als interview, is het echt anders dan dat ikzelf zou hebben geschreven en dat komt zeker door jouw vraagstelling. Eigenlijk heb ik nu echt in de gaten hoe ik er met mijzelf voor sta. Enorm bedankt voor deze verhelderende ervaring.

Lizette

Ik werk al twee jaar met Daphne samen, zij schrijft goede, vlotte teksten. De samenwerking bevalt prima en ik kan Daphne zeker aanbevelen voor het schrijven van je teksten!

Sjaak